Mening van klanten op Bol.com over Kolletje gaat kamperen

Zij gaven het boek allemaal vijf sterren!

Een zeer herkenbaar en grappig boek. Gaat over veel aspecten van kamperen:de lange reis, heimwee, anders eten, douchen en naar de wc gaan, nieuwe vriendjes. Erg leuk allemaal. Ook goed te gebruiken in de klas. Groep1-2-3.

Erg leuk boek net als alle andere delen van kolletje. Eerst leuk om voor te lezen, nu lezen de kinderen hem zelf met veel plezier. Vooral van de momenten als Kolletje het weer niet kan laten om te toveren, genieten de kinderen enorm. Een echte aanrader net als alle andere delen welke stuk voor stuk erg leuk zijn!

Geweldig geschreven. Het leest heel makkelijk weg en is prima te volgen voor de kids. Wat een fantasie soms, je herkent de fantasie van je eigen kinderen erin.

Vakantiepret door de ogen van een 4-jarige. We hebben dit boek gekocht voor onze dochter van 4. Het is een heel herkenbaar boek over kamperen in Frankrijk. Alle verhaaltjes zijn heel verschillend en daardoor elke keer weer boeiend.

Erg leuk voorleesboek. Gekocht voor mijn 5-jarige dochter, maar ook mijn 7 -jarige zoon was zeer geboeid als ik het voorlas. Leest lekker vlot. Het onderwerp adoptie wordt tussendoor behandeld. Verhaaltjes uit het leven, met de toversokken als fantasietje.