Nieuws

Goed nieuws voor de lezers die Een cavia en twee moeders willen kopen. Er komt binnenkort een herdruk. Later meer over de verschijningsdatum.

In 2018 verschijnt deel twee van Krabbel & Nies. Krabbel & Nies en de grote kattengriezel. Weer boordevol leuke kattenverhalen en natuurlijk geïllustreerd door Marieke Nelissen.

In de zomer van 2018 verschijnt Meneer Victors Vreselijke Vertellingen, een boek met verrassende en enge verhalen over meneer Victor die een rommelwinkel heeft. Hij vertelt de verhalen aan Fabian die elke dag het huis ontvlucht om zijn stiefmoeder te ontlopen. Dit boek schreef ik samen met Tiny Fisscher en het wordt geïllustreerd door Mariëlla van de Beek.

In 2018 is ook weer een deeltje van Kolletje & Dirk gepland. Deze keer gaat het over familie. Wat is familie eigenlijk en wie is er familie van Kolletje en Dirk. Kan het waar zijn dat Liekje drie oma’s heeft en dat Patrick een oom heeft die vieze scheten laat? Jim Manoeboeloe, de vriend van tante Laetitia, die in Afrika woont, komt logeren

Samen met Tiny Fisscher schreef ik een historisch verhaal over een meisje in 1911, Clara. Het is deel één van een trilogie en verschijnt in maart 2018. Later meer over dit boek.