Recensies Voorleesboek

Meningen van Lezers op Bol.com en ECI

Kolletje is geweldig. Mijn dochter mirte (5) was direct verkocht toen ze Kolletje in de boekwinkel zag liggen. Ze kreeg het boek voor haar verjaardag en elkje avond lees ik haar voor. Het is vrolijk, herkenbaar en omdat het verhaal zich gedeeltelijk op vakantie afspeelt komt ze vanzelf al in een vakantiestemming. Het is een superleuk, toegankelijk boek met grappige illustraties. Als ik klaar ben met voorlezen bladert ze zelf verder om “te lezen”en valt ze met een brede glimlach in slaap!! Pluspunten: Fantasierijk, Mooi vormgegeven, Grappig

Wij lezen onze zoon altijd voor bij het naar bed gaan en dit boek is daar geweldig voor. Het zijn korte verhaaltjes die aansluiten bij de belevingswereld van onze zoon (4 jaar) Met vrolijke illustraties.

Dit boek is fantastisch! De kinderen luisteren aandachtig en leven helemaal mee met Kolletje. Het heeft onderwerpen die aansluiten bij de beleving van de kinderen wat het prettig maakt om voor te lezen zowel voor de kinderen als voor de voorlezer. Schitterend boek.

Super leuk voorleesboek. Dit is ons 2de boek van Kolletje. Mijn dochter vind de verhalen erg leuk en grappig, ze zijn van deze tijd en zeker niet oudbollig!!!!