Nieuws

Let op! Vanaf 1 november ben ik weer te boeken voor lezingen op scholen en in bibliotheken! Dat kan via De Schrijverscentrale of mail mij en vraag naar de voorwaarden. Aan de jongste kinderen kan ik alles vertellen over Kolletje & Dirk. Voor basisschoolkinderen vanaf groep 4 heb ik een divers programma. Ik kan vertellen over de Clara die in 1912 ontdekkingsreiziger wil worden. Over Sep met zijn cavia en twee moeders, over Nasim & Natalie. Samen met Tiny Fisscher schreef ik twee boeken over meisjesvoetbal. Het wolvenboek, voor de kinderen die geïnteresseerd zijn de natuur en in het bijzonder in de wolf. Kortom een breed scala aan onderwerpen!

Eigen website: In 2005 verscheen het eerste boek over Kolletje het meisje met de toversokken. Nu heeft ze haar eigen website!

Clara: Samen met Tiny Fisscher schreef ik een historisch verhaal over een Amsterdams meisje in 1911, Clara. Het is deel één van een trilogie en verscheen in mei 2018. Bekijk dit filmpje. Deel twee Clara het krantenmeisje verscheen op 15 maart 2019. In augustus 2020 verscheen deel drie Clara zet door. In april 2020 stond Clara op de longlist van de Thea Beckman Prijs 2020.

Nieuwe boeken: Het wolvenboek, een boek over de wolf in Europa, voor lezers vanaf 8 jaar, is verschenen op 7 september 2021! Bekijk hier een filmpje over bespreking van Het wolvenboek. Voor de Kinderboekenweek 2021 verscheen al Kolletje & Dirk – Werk aan de winkel. Voor de Kinderboekenweek 2022 is ook al een boek over Kolletje & Dirk gepland, de titel is nog even geheim.