Nieuws

Goed nieuws voor de lezers die Een cavia en twee moeders willen kopen. Het boek is herdrukt door Droomvallei en weer verkrijgbaar!

In 2018 is verschenen deel twee van Krabbel & Nies. Krabbel & Nies en de grote kattengriezel. Weer boordevol leuke kattenverhalen en natuurlijk geïllustreerd door Marieke Nelissen. Dit boek won de Sardes leespluim van november 2018.

In de zomer van 2018 verscheen Meneer Victors Vreselijke Vertellingen, een boek met verrassende en enge verhalen over meneer Victor die een rommelwinkel heeft. Hij vertelt de verhalen aan Fabian die elke dag het huis ontvlucht om zijn stiefmoeder te ontlopen. Dit boek schreef ik samen met Tiny Fisscher en het is geïllustreerd door Mariëlla van de Beek.

In 2018 zijn er drie kleine boeken van Kolletje & Dirk verschenen. Voor de Kinderboekenweek Kolletje & Dirk – Kom erbij, samen met een vriendenboekje, Kolletje & Dirk – O, kom er eens kijken, een sinterklaasboekje en Kolletje & Dirk – O, dennenboom, een boekje met kerstverhalen. De illustraties zijn natuurlijk van Natascha Stenvert.

Ook in 2019 verschijnen er weer boeken over Kolletje & Dirk o.a. Kolletje & Dirk – Allemaal familie.

Samen met Tiny Fisscher schreef ik een historisch verhaal over een Amsterdams meisje in 1911, Clara. Het is deel één van een trilogie en verscheen in mei 2018. Bekijk dit filmpje. Deel twee Clara het krantenmeisje verschijnt in maart 2019. Deel drie is in de maak.