Nieuws

Let op! Vanaf 1 november 2022 ben ik weer te boeken voor lezingen op scholen en in bibliotheken! Dat kan via De Schrijverscentrale of mail mij en vraag naar de voorwaarden. Voor basisschoolkinderen vanaf groep 4 heb ik een divers programma. Ik kan vertellen over de Clara die in 1912 ontdekkingsreiziger wil worden. Over Sep met zijn cavia en twee moeders. Samen met Tiny Fisscher schreef ik twee boeken over meisjesvoetbal. Het wolvenboek, voor de kinderen die geïnteresseerd zijn in de natuur en in het bijzonder in de wolf. Kortom een breed scala aan onderwerpen!

Kolletje & Dirk: In 2005 verscheen het eerste boek over Kolletje het meisje met de toversokken en haar vriendje Dirk. Nu heeft ze haar eigen website! Op Storytel zijn heel veel boeken van de twee te beluisteren. Ook op Besties zijn de verhalen over Kolletje & Dirk te beluisteren.

Clara: Samen met Tiny Fisscher schreef ik een historisch verhaal over een Amsterdams meisje in 1911, Clara. Het is deel één van een trilogie en verscheen in mei 2018. Bekijk dit filmpje. Deel twee Clara het krantenmeisje verscheen op 15 maart 2019. In augustus 2020 verscheen deel drie Clara zet door. In april 2020 stond Clara op de longlist van de Thea Beckman Prijs 2020. In 2022 stond Clara zet door op de longlist van de Thea Beckman Prijs 2022. Boekverkoper Rubèn Rodriguez da Silva noemt de boeken over Clara de nieuwe klassiekers.

Wolven: Het wolvenboek, een boek over de wolf in Europa, voor lezers vanaf 8 jaar, is verschenen op 7 september 2021! Bekijk hier een filmpje over bespreking van Het wolvenboek. Het wolvenboek stond op de longlist van de Jan Wolkers Prijs 2022.

Nieuwe boeken: Voor de Kinderboekenweek 2023 verscheen Kolletje & Dirk koken toversokkensoep. Voor oktober 2023 is het moppenboek Kolletje & Dirk lachen zich slap.